Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan tervehdys

Elämme ainakin alkuvuotena 2022 edelleen Koronan aikaa, jonka toivomme muuttuvan entistä normaalia kohti. Kaikki erilaiset yhteiset julkiset toiminnat joutuvat sopeutumaan terveysturvallisuuden vaatimuksiin ja se näkyy myös yhdistyksen toiminnassa.

Nyt yhdessäolon ja tekemisen merkitys korostuu, kun se väkisinkin on hankalaa. Olemme reumayhdistyksessä kuitenkin toiveikkaita ja suunnittelemme tulevaa yhdessä eteenpäin. Liike on lääke ja jatkamme kaikkea sitä, mikä on ollut tärkeää jäsenille. Samoin otamme vastaan uusia ideoita, joten pidetään yhteyttä!

Terveydenhuolto on myös suuren muutoksen edessä, kun SOTE-uudistus etenee. Reumaliitto yhdistyksineen ottaa aktiivisen otteen myös tällä sektorilla, olemmehan kiinnostuneita siitä, miten meitäkin koskevat palvelut järjestetään.

Olkaamme aktiivisia ja yhteisöllisiä!

Parempaa Tulevaa ja Lämmin tervehdys

Leena Harju-Autti