Linkki lisätietoihin, jotka päivittyvät ajantasaisesti

HYVÄÄ, LIIKUNNALLISTA VUOTTA KAIKILLE!

Vietämme perinteistä avoimien ovien päivää

Maanantaina 11.1. 21 klo 13 - 17 toimistolla Pirkkakatu 2

Tule maksamaan allasmaksusi ja kuulemaan yhdistyksen muustakin toiminnasta.

Allasjumpat ja tuolijumppa alkavat 2. viikolla.

Kuntosalivuorosta ilmoittelemmme erikseen.

kuviasuomesta.fi -roine-piirainen

REUMATROPPI

Kaipaatko jotain uutta? Uskallatko innostua?
Tule mukaan Reumatroppiin!

Reumatropissa etsitään ja kokeillaan oman hyvinvoinnin aineksia eli ”troppeja” yhdessä muiden kanssa ja itsenäisesti.

Teemoja ovat mm.

Liikunnalla terveyttä ja puhtia arkeen

Kulttuuri - arjen rikastuttaja

Luonnosta monipuolisesti hyvinvointia

ja arjen hyvät valinnat, kuten uni ja ravitsemus.

Ryhmä on nettiryhmä, mutta sinun ei tarvitse olla nettipro. Riittää, että sinulla on tietokone/tabletti, jossa on kamerayhteys ja älypuhelin ja osaat hieman netin käyttöä. Opitaan yhdessä!

Ryhmäläiset tapaavat viikoittain helppokäyttöisessä verkkoympäristössä ja tekevät toiminnallisia tehtäviä kotona. Ryhmää ohjaavat Reumaliiton kouluttamat vertaisohjaajat.

Missä? Microsoft Teams -palvelussa.

Milloin? Ryhmä alkaa torstaina 1.10. klo 13-14.30 live-kokoontumisella, jossa käymme läpi teknisen puolen. Ryhmä aloittaa virtuaalitapaamiset 8.10. ja kokoontuu 9 kertaa torstaisin klo 13.00-14.30.

Mitä? Ryhmä käsittelee vertaisohjaajan johdolla vaihtuvia viikkoteemoja ja kotona tehtyjen tehtävien tuloksia sekä niistä nousseita ajatuksia ja tunnelmia.

Mihin ilmoittaudun? Ryhmää vetävät Hannele Lihtkivi ja Minna Puustinen. Ilmoittautumiset Hannele 040 849 7069/lapinasukas@hotmail.com ja Minna 040 519 8060. Ilmoittautuminen on sitova.

Ryhmä on sinulle maksuton.

Toivomme, että sitoudut osallistumaan ryhmään 10 viikon ajan.

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan uudenlaista vertaistoimintaa! Ensi vuonna tehdään uusi TROPPI!

KANSALAISTALON PUHELINPALVELU

Kaipaatko juttuseuraa? Soita meille ja kerro mitä sinulle kuuluu! Voit soittaa meille

ma-pe klo 9-12 p. 040 587 0713.

Olemme juuri sinua varten.

Puheluusi vastaa Rovaniemen Kansalaistalon väki ja vapaaehtoiset Neuvokkaasta.

Keskustelut ovat luottamuksellisia. Jäämme odottamaan puheluasi ?!

Reumaklubi – uusi kohtaamispaikka verkossa on auki!

Reumaklubi on reuma- sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa elävien avoin kohtaamispaikka verkossa. Sivustolla voit keskustella muiden ihmisten kanssa video- ja ääniyhteyden välityksellä.
Sivusto on helppokäyttöinen – käyttö ei vaadi kirjautumista tai sovellusten lataamista. Tutustu Reumaklubiin ja järjestä oma juttutuokiosi jo tänään!

Sivustoa kehitetään jatkuvasti, joten palaute sivustosta ja sen teknisestä toimivuudesta on arvokasta. Lähetä palautteesi osoitteeseen reumaklubi@reumaliitto.fi.

Klikkaa itsesi Reumaklubille osoitteella reumaklubi.reumaliitto.fi. Voit myös tutustua käyttöohjeeseen ennen vierailua.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Hyödyllisiä linkkejä