Liikunta

Järjestämme liikuntaryhmiä entiseen malliin, jotta kaikki halukkaat löytäisivät itselleen sopivaa fyysistä aktiviteettia. Reumayhdistys järjestää viikossa kolme allasjumppavuoroa. Tässä pyrimme tekemään yhteistyötä muiden vammaisjärjestöjen kanssa. Osallistumme tulevanakin vuonna kaupungin järjestämiin erityisjärjestöjen liikuntatapahtumiin. Teemme yhteistyötä Rovaniemen Terveys- ja sosiaalialan oppilaitoksen kanssa. Oppilaitoksen opiskelijat vetävät allasjumppia korvausta vastaan. Reumayhdistyksen jäseniä osallistuu myös KKI:n järjestämiin liikuntaryhmiin ko. oppilaitoksella. Kaupungin uimahallin musiikkiliikuntasalissa  on keskiviikkoisin soveltava jooga ja torstaisin tuolijumppa.

Liikuntavastaavat

Teemu Alajärvi             040 580 7452

Kaisa Mattila                 040 833 4797

ERITYISRYHMIEN VUOROLLA

Keilausta maanantaisin klo 14-15 Urheiluopiston keilahallissa                 Omavastuu 5 €/kerta.

Ohjattu kuntosali maanantaisin

1.2.21. alkaen klo 18 - 19.30

Lapin AMK kuntosali

Rantavitikantie 29

maksu 2 €/kerta hengeltä

Lähdetäänpä porukalla tanssimaan!

Tule mukaan tanssimaan VIRE-LAVISTA tiistaisin klo 11.30 - 12.30

uimahalli Vesihiisin musiikkiliikuntasaliin.

Vire-Lavis on hauska ja helppo tapa liikkua lavatanssimusiikin tahtiin.

Tunnit toteutetaan pääosin istuen tuolia apuna käyttäen. Tanssilajina humppa, valssi, jenkka, tango, polkka, salsa, rock.

Tule kokeilemaan!

Toiminta alkaa 12.1.2021, eikä maksa mitään!

Ohjaajana toimii Tarja Hänninen.

SOVELTAVA JOOGA VESIHIISIN MU-LI SALISSA KESKIVIIKKOISIN 13.1.21 ALKAEN  KLO 13-15. MYÖS ETÄNÄ VOI OSALLISTUA.

VESIJUMPAT RAJOITETULLA OSALLISTUJAMÄÄRÄLLÄ 15 HENKILÖÄ/RYHMÄ

UIMAHALLI VESIHIISI

TIISTAINA JA TORSTAINA KLO 19:45-20:30

PERJANTAINA PÄIVÄRYHMÄ KLO 15:00-15:45

TUOLIJUMPPA TORSTAISIN VESIHIISIN MULI-SALISSA klo 16 - 16:45

Lisää jumppaajia mahtuu mukaan!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Keltaisennauhan jumppaa senioritalossa