Liikunta

Järjestämme liikuntaryhmiä entiseen malliin, jotta kaikki halukkaat löytäisivät itselleen sopivaa fyysistä aktiviteettia. Reumayhdistys järjestää viikossa neljä allasjumppavuoroa. Tässä pyrimme tekemään yhteistyötä muiden vammaisjärjestöjen kanssa. Osallistumme tulevanakin vuonna kaupungin järjestämiin erityisjärjestöjen liikuntatapahtumiin. Teemme yhteistyötä Rovaniemen Terveys- ja sosiaalialan oppilaitoksen kanssa. Oppilaitoksen opiskelijat vetävät allasjumppia korvausta vastaan. Reumayhdistyksen jäseniä osallistuu myös KKI:n järjestämiin liikuntaryhmiin ko. oppilaitoksella. Kaupungin uimahallin musiikkiliikuntasalissa  on keskiviikkoisin soveltava jooga ja torstaisin tuolijumppa.

Liikuntavastaavat

Teemu Alajärvi             040 580 7452

Kaisa Mattila                 040 833 4797

Pauli Niemelä                0400 949 070

Vesijumpat Vesihiisissä ovat kesätauolla.

Kuntosalitoiminta on kesätauolla.

Jatkuu ma 2.9. klo 18

Tuolijumpparyhmä piti kevätkauden päättäjäiset juhlallisesti.

Ihanaa kesää kaikille!

Soveltava jooga on kesätauolla.

Jatkuu 4.9.

Geokätkeilyryhmä kokoontuu vielä 12.6. klo 13. Paikka ja muut lisätiedot Hannelelta  040 849 7069.

Keltaisennauhan jumppaa senioritalossa

Geokätkeily

Uusi liikuntamuoto, jota vetävät Hannele Lihtkivi ja Pauli Niemelä.

Seuraa ilmoittelua!