Liikunta

Järjestämme liikuntaryhmiä entiseen malliin, jotta kaikki halukkaat löytäisivät itselleen sopivaa fyysistä aktiviteettia. Reumayhdistys järjestää viikossa kolme allasjumppavuoroa. Tässä pyrimme tekemään yhteistyötä muiden vammaisjärjestöjen kanssa. Osallistumme tulevanakin vuonna kaupungin järjestämiin erityisjärjestöjen liikuntatapahtumiin. Teemme yhteistyötä Rovaniemen Terveys- ja sosiaalialan oppilaitoksen kanssa. Oppilaitoksen opiskelijat vetävät allasjumppia korvausta vastaan. Reumayhdistyksen jäseniä osallistuu myös KKI:n järjestämiin liikuntaryhmiin ko. oppilaitoksella. Kaupungin uimahallin musiikkiliikuntasalissa  on keskiviikkoisin soveltava jooga ja torstaisin tuolijumppa.

Liikuntavastaavat

Teemu Alajärvi             040 580 7452

Kaisa Mattila                 040 833 4797

Reumayhdistys on kesätauolla. Alakorkalon laavulla 13 6. Tavataan. Virkistystoiminta