Liikunta

Järjestämme liikuntaryhmiä entiseen malliin, jotta kaikki halukkaat löytäisivät itselleen sopivaa fyysistä aktiviteettia. Reumayhdistys järjestää viikossa neljä allasjumppavuoroa. Tässä pyrimme tekemään yhteistyötä muiden vammais-järjestöjen kanssa. Osallistumme tulevanakin vuonna kaupungin järjestämiin erityisjärjestöjen liikuntatapahtumiin. Teemme yhteistyötä Rovaniemen Terveys- ja sosiaalialan oppilaitoksen kanssa. Oppilaitoksen opiskelijat vetävät allasjumppia korvausta vastaan. Reumayhdistyksen jäseniä osallistuu myös KKI:n järjestämiin liikuntaryhmiin ko. oppilaitoksella. Kaupungin uimahallin musiikkiliikuntasalissa  on keskiviikkoisin soveltava jooga ja torstaisin tuolijumppa.

2018 Liikuntakalenteri

Syyskauden liikunta aloitetaan Joogalla

25 ilmoittautunutta mahtuu mukaan

Aksana Kurolan vetämä erityisryhmien jooga alkaa

keskiviikkona 22.8.18 klo 12.15-13.45.

Saliin pääsee klo 12.

Uimahalli Vesihiisi musiikkiliikuntasali, Nuortenkatu 11

Toimi pian, ilmoittaudu tekstiviestillä Teemu Alajärvelle 040 580 7452 tai sähköpostilla teemu.alajarvi@gmail.com

LIIKUNTARYHMÄT ALOITTAVAT

SYYSLOMAVIIKOLLA EI OLE torstain ja perjantain VESIJUMPPIA EIKÄ maanantain KUNTOSALIA!

Allasjumppa Vesihiisi

Iltaryhmät  ti 4.9., to 6.9., ja pe 7.9. klo 19.45 ja jatkuvat ti-to-pe samaan aikaan.

Päiväryhmä pe 7.9. klo 15.00 ja jatkuu perjantaisin samaan aikaan.

Allasjumpparyhmissä on vielä tilaa!

Tuolijumppa

to 6.9. klo 15.00 Vesihiisi MuLi-sali, hinta 2 € kerralta. Jatkuu torstaisin samaan aikaan.

Kuntosali

ma 3.9. ja jatkuen maanantaisin klo 18.00, Rantavitikantie 29, hinta 2 € kerralta.

Lisätietoja Teemulta 040 580 7452 tai Kaisalta 040 833 4797.

Geokätkeily

Uusi liikuntamuoto, jota vetävät Hannele Lihtkivi ja Pauli Niemelä.

Seuraa ilmoittelua!

Keltaisennauhan jumppaa senioritalossa