Virkistystoiminta

Virkistystoiminnan tarkoituksena on järjestää kerran kuukaudessa kerhotapaamisia eri teemoista ja retkiä mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan. Virkistystoiminnassa huolehditaan yhdistyksen varainhankinnasta järjestämällä myyjäisiä ja arpajaisia sekä osallistumalla vammaisten vaalikeräykseen.

Järjestämme toiveiden mukaan retkiä ja matkoja. Kylpylä- ja teatterikäynnit ovat perinteisiä.

KEVÄTKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Tervetuloa Alakorkalon laavulle!

Torstaina 23.5. klo 17

Tarjolla mm. mukavaa seuraa, nokipannukahvit ja muurikkaletut hillolla.

Saariselän retki  Tapahtumat

MIELEN HYVINVOINTIA TUNTURISTA  7. - 9.6.2019

Teemme retken Saariselälle hotelli Riekonlinnaan

Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin aluepäiville pe-su 7. - 9.6.2019.

Retken pakettihinnat:

Jäsenet 2 hh 135 €/jäsen (ei jäsen 165 €) 2 vrk

Jäsenet 1 hh 200 €/ (ei jäsen 230 €) 2 vrk

Pakettiin sisältyy matkat, majoitus, aamupalat, 2 x ruokailut, 1 x lounas lauantaina ja kokouskahvit sunnuntaina. Retki maksetaan ennakkoon pankkitilille.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset  ti 30.4. mennessä Kaisalle 040 833 4797

tai Jarmolle 040 551 6135.

- Osallistujien kannattaa otta mukaansa myös lämmintä vaatetta, sillä kesäkuun alussa ei pohjoisessa Lapissa välttämättä ole kovin lämmintä. Toisaalta ei ole sitten sääskiäkään.

- Tervetuloa suurella joukolla tunturiin tapaamaan toisia yhdistysten jäseniä ja viihtymään!