Virkistystoiminta

Virkistystoiminnan tarkoituksena on järjestää kerran kuukaudessa kerhotapaamisia eri teemoista ja retkiä mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan. Virkistystoiminnassa huolehditaan yhdistyksen varainhankinnasta järjestämällä myyjäisiä ja arpajaisia sekä osallistumalla vammaisten vaalikeräykseen.

Järjestämme toiveiden mukaan retkiä ja matkoja. Kylpylä- ja teatterikäynnit ovat perinteisiä.

Aateliskalenteri

Rovaniemen Kaupunginteatteri

Lauantaina 13.4.2019 klo 13:00

Eläkeläislippu 25 €, varattu Reumayhdistyksen kiintiöön.

Lunastettava 31.3. mennessä.

Aateliskalenteri.jpg (53 kB)
Aateliskalenteri

Saariselän retki  Tapahtumat

MIELENRAUHAA TUNTURISTA  7. - 9.6.2019

Teemme retken Saariselälle hotelli Riekonlinnaan

Pohjoispohjanmaan, Kainuun ja Lapin aluepäiville 7. - 9.6.2019.

Retken pakettihinnat:

Jäsenet 2 hh 135 €/jäsen (ei jäsen 165 €)

Jäsenet 1 hh 200 €/ (ei jäsen 230 €)

Pakettiin sisältyy täysihoito, ohjelmat ja matkat. Retki maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 30.4. mennessä Kaisalle 040 833 4797

tai Jarmolle 040 551 6135.

- Osallistujien kannattaa otta mukaansa myös lämmintä vaatetta, sillä kesäkuun alussa ei pohjoisessa Lapissa välttämättä ole kovin lämmintä. Toisaalta ei ole sitten sääskiäkään.

- Toivottavasti tapaamme suurella joukolla kesäkuussa ja saamme mielenrauhaa tunturista.