Virkistystoiminta

Virkistystoiminnan tarkoituksena on järjestää kerran kuukaudessa kerhotapaamisia eri teemoista ja retkiä mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan. Virkistystoiminnassa huolehditaan yhdistyksen varainhankinnasta järjestämällä myyjäisiä ja arpajaisia sekä osallistumalla vammaisten vaalikeräykseen.

Järjestämme toiveiden mukaan retkiä ja matkoja. Kylpylä- ja teatterikäynnit ovat perinteisiä.

ULKOILUTAPAHTUMA NORVAJÄRVELLÄ REUMAYHDISTYKSEN JÄSENILLE

Ulkoilutapahtuma 7.9.21

Norvajärvellä, Norvasalmentie 51

Tarjolla makkarakeittoa ja vohvelikahvit.

Ari ja Karoliina
Nuotion lämmössä
Mestaripaistaja piti herkuista huolta

7.9. oltiin Rovaniemen Invalidien mökillä Norvajärvellä ulkoilupäivän merkeissä. Kaisa Mattila paistoi vohveleita, Ari keitti makkarasopan ja makkaroita paistettiin rantanuotiolla. Paikalla oli viitisentoista yhdistyksen jäsentä.

LUOSTO ALUEPÄIVÄT tulossa 8.- 10.10

Retkipaketin hinnat:

218 €/1hh/2vrk, ei jäsenet 238 €

156 €/1henkilö/2hh/2vrk, ei jäsenet 176 €

Sitovat ilmoittautumiset 6.9. mennessä Kaisalle 040 833 4797

Retkipaketti sisältää matkat, majoituksen, 2 aamupalaa, 1 buffet-tarjoilun, kahvit, kylpylän ja kuntosalin käytön, sekä liput ravintolailtaan perjantaina ja lauantaina.

Velä lauantain laavutapahtuman nokipannukahvit pullan ja makkaranpaiston kera.

Perjantai illan päivällinen on omakustanteinen.

Jos tapahtuma joudutaan perumaan koronatilanteen vuoksi, palautamme suoritetun maksun.

Sitovat ilmoittautumiset 6.9. mennessä Kaisalle puh. 040833 4797

Tapahtumakalenteri