Rovaniemen Reumayhdistys on yksi suurimmista vammaisjärjestöistä Rovaniemellä.

• Yhdistyksessä on lähes 500 jäsentä.
  • Yhdistys ajaa reumaatikkojen asiaa monella tavalla.
  • Liikuntaryhmät, käsityöryhmä ja esim. miesten kokkiryhmä ovat esimerkkejä laajasta toimintavalikoimasta.
  • Yhdistyksemme järjestää myös neuvontaa, tukea ja koulutusta.
  • Toiminnan pyörittämiseen tarvitsemme varainkeruuta.
  • Tekeviä käsiä ja idearikkaita toimijoita ei ole koskaan liikaa.
  • Yhdessä toimiminen on hauskaa ja tärkeää.

Tule toimistollemme tutustumaan toimintaan - jospa saisit kipinän!

Tervetuloa, Pirkkakatu 2

Liittyminen jäseneksi

Huom! Voit lähettää jäseneksi ilmoittautumisen sähköpostiosoitteeseen rovaniemen.reumayhdistys@gmail.com

Jäsenmaksut vuonna 2019

•   Varsinainen jäsen 20 €
  •   Perhejäsen 10 €
  •   Kannattajajäsen 100 €

Liittymällä jäseneksi saat seuraavia Suomen Reumaliiton tarjoamia etuja

•   Reumalehden kotiin neljä kertaa vuodessa jäsenetuna (lehden tilaajat maksavat vuosikerrasta 20 euroa)
  •   Kursseja, seminaareja ja muita tapahtumia jäsenetuhintaan (mm. alennus 10%, vaihtelee kurssikohtaisesti)
  •   Mahdollisuuden osallistua tuetuille virkistyskursseille ja teemalomille (RAY:n tuki)
  •   Apilan yöpymis- ja ateriapalveluista alennuksia (-15 %) ja jäsentarjouslomia
  •   Järjestövakuutuksen edut järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa
  •   Tukea selviytymisrahastosta
  •   Ensikäden tiedot liiton järjestämistä sopeutumisvalmennuskursseista ja ilmastohoitomatkoista
  •   Maksuttomien puhelimien palvelut: lääkäripuhelin, reumapuhelin, fibromyalgiapuhelin, Sjögren-puhelin ja Borrelioosi-puhelin (ovat maksutta myös suuren yleisön käytettävissä)

Tietosuojaseloste

Antamiasi tietoja säilytetään yhdistyksen sähköisessä (Sebacon) jäsenrekisterissä ja niitä käytetään yhdistyksen omassa ja Reumaliiton toiminnassa.

Henkilötietolain 26 §:n mukaan sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietorekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia oikaisua tarvittaessa.