Liittyminen jäseneksi

Huom! Voit lähettää jäseneksi ilmoittautumisen sähköpostiosoitteeseen rovaniemen.reumayhdistys@gmail.com

Jäsenmaksut vuonna 2018

•   Varsinainen jäsen 20 €
  •   Perhejäsen 10 €
  •   Kannattajajäsen 100 €

Liittymällä jäseneksi saat seuraavia Suomen Reumaliiton tarjoamia etuja

•   Reumalehden kotiin neljä kertaa vuodessa jäsenetuna (lehden tilaajat maksavat vuosikerrasta 20 euroa)
  •   Kursseja, seminaareja ja muita tapahtumia jäsenetuhintaan (mm. alennus 10%, vaihtelee kurssikohtaisesti)
  •   Mahdollisuuden osallistua tuetuille virkistyskursseille ja teemalomille (RAY:n tuki)
  •   Apilan yöpymis- ja ateriapalveluista alennuksia (-15 %) ja jäsentarjouslomia
  •   Järjestövakuutuksen edut järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa
  •   Tukea selviytymisrahastosta
  •   Ensikäden tiedot liiton järjestämistä sopeutumisvalmennuskursseista ja ilmastohoitomatkoista
  •   Maksuttomien puhelimien palvelut: lääkäripuhelin, reumapuhelin, fibromyalgiapuhelin, Sjögren-puhelin ja Borrelioosi-puhelin (ovat maksutta myös suuren yleisön käytettävissä)