Lapset ja nuoret

Reumalasten, reumanuorten ja -lasten vanhempien jaosto, joka kokoontuu sopimuksen mukaan. Pyritään kehittämään ja etsimään uusia ja kiinnostavia toimintatapoja.

Jaoston toiminnasta saat lisätietoja Reumanuorten ja lasten yhteyshenkilöt: Taina Hiukka (Kangas) puh. 040 763 7572 Teemu Alajärvi puh. 040 580 7452.

Voit lähettää myös sähköpostia nuorten yhteyshenkilöille sähköpostiosoitteeseen taina.hiukka@brillet.fi tai teemu.alajärvi@gmail.com ja meidät löydät myös facebookista.

NUORTEN KOKOONTUMISET : Tämän kevään Lasten- ja nuorten tapaamiset järjestetään erikseen ilmoitettavana aikana. Kysy vetäjiltä tulevasta toiminnasta. Reumalastenkerho tarkoitettu kaikille reumaa sairastaville lapsille ja nuorille sekä heidän sisaruksille ja vanhemmille. Lisätietoja Taina Hiukka (Kangas) 040 763 7572 ja Teemu Alajärvi 040 580 7452. Ps. mahdollisista muutoksista ilmoitetaan täällä ja facebooksivuilla. TULE ROHKEASTI MUKAAN… Katso myös reumanuorten valtakunnallisesta toiminnasta Reumaliiton TULENUORI.FI sivustolta.